nonie's FotoPage

By: nonie rahim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Jul-2008 07:34 Email | Share | | Bookmark
Happy 2nd Birthday

 
 
 
View all 4 photos...
fuh... bersawang tak hengat2... sgtla bznya mmg tak dapatla meneruskan commitment kepada fp ni hehe...

just dropping by to post in Afifah's birthday... 2 pun dah 2 minggu lalu hehe

so,

Selamat Hari Jadi sayang... semoga panjang umur, murah rezeki & menjadi anak yg solehah






amik gambar ngan tok teh dia yg sambut besday sama2


Wednesday, 2-Apr-2008 04:25 Email | Share | | Bookmark
afifah at 20 & 21 months

 
 
 
View all 4 photos...
dah lama tak update gambar cik afifah yea... nonie bz ya'amat... ni gambar2 dia @ 20 months

meal time!!!



my ladybird!!!


my studious ladybird


cheeky girl


with her friends


smalam balik dari amik cik kak tu dari bbsitter bawak dia pi jenjalan kat taman tasik blakang umah...




syiok... wiken ni nak ajak cik abg join sekali la...


Friday, 14-Mar-2008 13:59 Email | Share | | Bookmark
4th Anniversary

 
 
 
View all 4 photos...
uish... bersawang dah tempat ni yea... dah lama nonie tak jenguk... mmgla sangat bz nye... so, curik2 sket masa ni... update gambar2 terbaru... tu pun ada banyak lagi gambar2 esp gambar cik afifah yg dok terperap dalam notebook ni tak sempat nak upload... nantila, bila dah tak baper nak bz sangat... hmmm ntah bile la tu...

BTW, these were pics taken during our special dinner for our 4th anniversary... heheh


the food


us


cheeky girl


May we live happily ever after... AMIN

entry on this can be read here and here


Saturday, 19-Jan-2008 07:57 Email | Share | | Bookmark
our trip to kuantan

 
 
 
View all 8 photos...
recently nonie kena pi buat some data collection kat kuantan... ditemani cik abg & anak dara tersayang... so, sambil nonie buat keje, kami boleh cuti2 mesia gak... dik ah pun join skali!

so, ni sketla citer bergambar kami... hehe balas dendam setelah sekian lama tak menyibuk dlm fp ni...

















Friday, 4-Jan-2008 20:00 Email | Share | | Bookmark
happy new year 2008 & comeback

fuh fuh fuh... lamanya nonie tak menjenguk ke sini dah bersawang rupanya....

kesibukan melanda... tak sempat nak upload gambar2 baru esp gambar cik afifah kita... tup2 dah tahun baru... apa pun nonie nak ucapkan...

SELAMAT TAHUN BARU!!!

kepada semua... moga tahun mendatang ini membawa lebih rezeki, kebahagian, & kecemerlangan untuk kalian & orang2 yg tersayang..... AMIN!!!

btw... oleh kerana kesibukan nonie jugak... dah loose track monthly development afifah hehe... so, skang dia dah 18 bulan... dah makin cerdik macam2 & keletah!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net